Ons assortiment

Casa del Pedro in de Papegaaistraat in Goes heeft alles voor Living & Lifestyle. Van meubels tot woonaccessoires en van sieraden tot leuke cadeaus. De winkel is een bron van inspiratie en ideeën.

“Alle producten die we verkopen zijn met grote zorg uitgekozen. Elk seizoen gaan we weer op zoek naar unieke en eigentijdse producten! Loop vrijblijvend binnen en laat je verrassen.”

Huisparfums

Plaids & kussens

Tafeldecoraties

Woonaccessoires

Kleinmeubelen

Sieraden

Verlichting

Zitmeubelen

Serviesgoed

UNIEK, LEUK & KWALITATIEF

Het assortiment bij Casa del Pedro is enorm breed. Onze parfums helpen bij het verdrijven van onaangename luchtjes in huis. Zomers tijdens kille avonden of in de winter als het koud is. Niets is zo fijn als op een dergelijke avond wegkruipen in de kussens onder een mooie plaid. Een zeer uitgebreid assortiment aan decoratie artikelen voor op de tafel of in de kast: vazen, kaarsenstandaards, kaarsenplateaus, houders voor waxinelichtjes en lijstjes. Mooie woonaccessoires kunnen de uitstraling van het interieur helemaal veranderen. Een mooi kastje, spiegels, een side-table, bijzettafeltjes. Het zijn accenten die de persoonlijke puntjes op de i in uw woning zetten. Stel zelf een ring samen van iXXXi of geef een prachtige IKKI horloge cadeau. Kortom, een winkel vol verrassingen!